Posted by: juveniliare | November 5, 2010

Moving out.

Kadang hidup rasanya susah sekali

Kadang kita berharap bisa berpindah tempat sesuka hati

Kadang kita berharap kita melakukan hal hal tertentu di masa lalu

 

I want to go back to the time when I can smile at you

when I can see you

when I can laugh at you

when I can be a fool around you

 

It’s not a problem, dear.

you said

but it is…

I said

You wont see me. But I will always be there for you.

——–

Imma moving out.

Out of my  little liar’s habit that  I have so much enjoyed

[] Aqua vintage []

Advertisements
Posted by: juveniliare | October 31, 2010

Nyooooron. Of Merapi mountain and kids these day.

Discalimer: Merapi mountain is not mine. And no, I dont have kids.

———————————

Kids these day need an adrenaline shot. And a dozen of coffee shots.

Jujur saja, aku shock berat ketika adikku yang berumur 10 tahun akan go into the wild untuk pertama kalinya. Camping!

Pikiran pertama yang terlintas pastinya,

1. Makan pop mie siang malam.

2. Engga mandi dua hari.

3. Hujan terus banjir dan tendanya ambruk.

4. Digigit ular terus ngga balik balik lagi.

Imma ebil sister *insert evil laugh here*. Karena jujur saja, semua yang di atas itu terjadi padaku di camping pertama ketika seumuran dengannya. Kecuali yang nomor 4 tentunya..

Tapi, ibu tercinta malah menyiapkan segalanya untuknya. As in friggin everything. Dari makan malam yang katanya akan charter dari Hoka Hoka Bento, acara masak di alam liar yang nanti di sana tinggal di susun saja, sewa ahli pasang tenda (pilihan kerja yang luar biasa btw), dibuatkan tugas seninya, et ce tera.

Sontak aku dan kakak tercinta yang kita berdua memang sudah masuk tahap rebelliosly rebellion juvenilia langsung ketawa ngakak melihat persiapan ibuku untuk acara kemahnya adikku.

I mean like, please deh…

Kalau kayak gini terus ceritanya paling ibu ibu lain juga seperti ini, dan ternyata mereka lebih parah.

Ibu Hendro, nanti saya akan bawakan inflatible bednya ya bu.”

WTF. Jadi ni anak anak akan tidur di kasur pompa yang biasa di promosiin mba mba SPG ga jelas yang sering kutonton di tv zaman aku SD itu?

Oh okee… udah deh, sebagai anak kelahiran angkatan 90an aku dan kakakku angkat tangan aja. Seumur umur adik tercinta kita akan jadi a speck of dust under our smelly feets.

Point is, entah yang bermasalah itu orang tua atau anak anaknya. Ketika aku menjemput adikku di sekolahnya, aku melihat anak anak yang tingginya tidak sampai pingangku udah ngacir sambil bawa BB di tangan.

“mami pokoknya makan di Pizza Hut, ngga mau yang lain!”

di kejauhan ada anak perempuan yang mewek maksa ibunya ke PH.

“om kok telat sih! Aku udah nunggu lama dari tadi!”

ada pula noni noni yang mesem mesem di depan mobil audi sambil memarahi sopirnya yang telat barang semenit.

Kesimpulan: entah aku orang picik yang tidak bisa terima ada anak kecil punya Black Berry Onyx dan mobil antar jemputnya audi, atau anak anak zaman sekarang memang mengerikan. Kita anggap saja pilihan kedua yang benar, ya…..

Perasaan ketika zamanku masih SD tidak ada yang seperti ini. Kita semua anak baik yang menunggu orang tua menjemput. Kita tidak memaksa orang tua makan di tempat mahal dan aneh aneh. Heck! Handphone pertamaku ketika aku kelas 6 SD. Dan itu dibelikan ketika orangtuaku akan pergi dan meninggalkan aku dan kakakku berdua sendirian selama seminggu.

Zaman udah berubah nduk. Anak SD zaman sekarang sudah banyak yang punya facebook. Dan parahnya, mereka alay banget..

Oh ya, itu yang dikatakan salah satu temanku. Dan betapa kita berdua menghela nafas akan perubahan zaman yang begitu ekstrem ini.

——————

Epilog:

Setelah semalaman tidur di alam liar, keesokkan harinya adikku pulang. Dijemput orang tuaku.

Bukan karena dia tidak tahan makan pop mi, tendanya banjir karena hujan, ataupun digigit ular, tapi karena gunung Merapi meletus dan abunya berterbangan ke segala arah. Merambah jauh dari Jawa Tengan hingga ke Yogya. Dan berhubung bumi perkemahan adikku dekat gunung something, abu jatuh dengan agak barbarnya hingga bumi perkemahan tertutup abu tebal.

Yaaaaah…. Batal deh…..

Ya sudahlah, apapun yang terjadi, everything is gonna be OK!

————

Posted by: juveniliare | September 30, 2010

Revenge of the (13)itch. of texting with the junior

When I texted my junior about a certain brick wall for our upcoming event.

“….. good news dude. I don’t have the proposal for last year’s English weekend D: I guess you guys gotta scrap the props from scratch.”

Gee.. I felt extremely bad about it. Like, how would they compose this props by their self? As their senior, I felt like an extreme douche bag (at that moment)

“.. Bad news mbak. Mr.Tri have the proposal and we’re already half done. Sometimes revenge attact are unpredictable *insert evil laugh here*”

Preet….

“*bites lintang*”

….

“*hitting miss tane with an oxford*”

….

“*dodge matrix style, shot a bazooka to lintang and bite him to death*”

….

“*sends a suzarstorm*”

….

Yeah.. I’m childish. Who would fight over this stupid incoherent matters via mobile text in a RPG style? Sometimes my little junior is extremely annoying.

—————–

About the fox pic..

Dear Journal (eeeew)

Today was raining while the sun was blazing. Yeah, like sunshine on a gale rain. An effing rain while the sun was as bright as the one in California. And thus the pic for the foxes, in which the Japanese believes that when it was raining and the sun was set in the same time, it was the moment when two fox joined in a big beautiful wedding. Specific the moment (again) in autumn. Just like now.

Extra credit and e-cookies for Erin and her beautiful photo shoot[]

Posted by: juveniliare | September 24, 2010

Vi.sualize.us of copyright issue

Vi.sualize.us

I…. is it okay to copy cool pics from this site? I had enough scavenging on mangastream, Bleach section,  and vouch my self not to do similar thing(s) in other sites. This guilty feeling gnawing my heads and heart of is (slightly) unbearable.

But then again, it will take the Olympus Mountain to roll down if you think I will stop reviewing chapter per chapter on Bleach Deicide miniarc. In which I haven’t read the newest chapter on this effing 24th of September 2010. Bleach Deicide 23, chapter 421. This is killing me… D:

Posted by: juveniliare | September 20, 2010

Paco Rabane

Click miss clover for me.

Dedicated to Tituba3’s “Coloring Outside The Lines”

Something that came out of my mind during the eid al fitr holiday. Will be intstalling the second part hopefully sooner…

Posted by: juveniliare | September 20, 2010

*instant CA* of Deicide 22

———–

Click here if you want to know of my insanity

Deicide 22

(Page Break)

(Page Break)

This is where we left Ichigo.

CLOSEUPCLOSEUPCLOSEUP!!

This is a flashback ‘nywez

(will stop reviewing per page and will just highlight some cool moments)

Bankai-Getsuga Tensho/Hollow Ichigo version looks like Shinji.

This also remind me to a thread in Bleachness on the topic

“Why Ichigo is fighting sub water”?

And a highlight of a chapter picture opening where Ichigo was under water with a necklace that looks like a mini Nejibana. And we all knew that Nejibana is a ‘water/wave spirit’ belonging to…… (not gonna say it)

*won’t let ya kick my a$$*

 

Oh noo.. this absolutely didn’t remind me of Bleach’s 1st episode.

Transfer thee power through a stab in a heart thingy thingy?

*teh one I wanted to protect, was you Ichigo.*

*My ultimo powar is when I become Getsuga*

…. I was kinda hoping for Ichigo’s Luna Cortante..

read this Bleachness

It explain almost everything. Kudos and e-cookies to qwirky-san.

Ohh.. uhmm.. meet the new Aizen.

Literally translated into ‘moonless sky’

—————————

 

 

 

Posted by: juveniliare | September 17, 2010

*instant CA* of Deicide 22 part 1

Of Deicide 22


So, yes. I totally agree with qwirky-san. If only I could remember my LJ username and password *damn*

As mentioned in the manga, this could be the final battle. As in the final battle. Since we all knew what could happened if Ichigo/Getsuga executed this newly gained power. But it is also well known that in the Bleach canon world, there are no such thing as loosing thee power as in permanently.

We know what happened with Ishida. When he lost his Quincy ability. And of Rukia, when Urahara inserted Hogyoku into her soul. And we’re also aware of one of Rukia’s (in)famous catch phrase on beating one’s self when you’re feeling down. You just have to chin up and fight harder.

I have my eyes bulging on the final form and the final strike. Moonless sky. Very dramatic and very different from all of his previous strike. What’s with the sudden depression? But it’s also a tricky series of chapter Kubo-sensei have posted here. No wonder why Ichigo have been in total lack of corresponding with what ever happened around him. He’s going to loose everything, anyway. Which was soo Ichigo in its overall character assessment. Knowing his chivalry and sometimes over-nakama-ness quality and virtue. But still as per-depressing as ever..

Deicide. Yes, it’s revealed on who KT is going to slay. In which fan over the world is confused ter hell. Explained plainly well how Tensa Shirosaki cried when he revealed the Mugetsu on the flashback of the story.

Oh dear.. This is a bit too depressing.

Shall be posting the image filled version on ’round monday. Regarding  KT’s tweet.

Ohh… and congrats to Hibari-san from KHR for maintaining his god-like spot in the KHR popularity chart[]

Posted by: juveniliare | September 15, 2010

Bunny Galore

I think I know why Rukia is really into Bunnies now.

this is priceless.

Posted by: juveniliare | September 15, 2010

Klepto

Selagi menunggu Katekyo Hitman Reborn di buka di mangastream. Suppppaaaa lelet~~~~Oh yes. Gue punya beberapa issue kleptomaniac yang ngga terlalu parah. Termasuk merajah lagu yang kebetulan tersedia  di warnet yang sedang ditumpangi.
Ternyata nge net di game center lebih murah daripada di warnet biasa. Di warnet saru jam 4k. di game center 2k. Tau gini dari dulu nongkrongnya di game net aja.. Tapi berisiknya luar biasa. Suara pertempuran dan manusia manusia yang tertembak dimana mana. Padahal tempatnya sudah di pisah dan diberi sound proof.

Hmm… Feeling extremely wirte-active today. Sudah tiga post dalam dua jam terakhir ini

Hahaaaa.. FDku namanya POMPOOOM, lucu kan yaa :3

Posted by: juveniliare | September 15, 2010

I miss my baby gurl

hatehatehatehatehatehatehatehatehate.

.it when my best girl leave the school, city, province, country, continent.

Don’t even have a photo together with her. It’s all stored up in her phone, in which she always forgot to share.

Alass.. If friendship already hurts this much, what of love?

lovelovelovelovelovelovelovelove.

.It’s a cheesy line, but you know I always love the instant Cheese Cream soup

missumissumissumissumissu

so effing much.

.not really that serious though. But who’s gonna be with me when I break the record of Afronova’s DDR? Butterfly song 4 feet level?? Paranoia trickster stage??

boredboredboredboredbored.

.of looking at your name in my cell’s inbox wishing there’s a continuation of our last chat

coffeecoffeecoffeecoffeecoffee.

.hate to imagine myself sitting in J.co drinking mint chocolate drink that you hate and eating glazed doughnuts alone without you poking on the cream on my youghurt

gleegaygleegaygleegaygleegay.

.will be laughing on Kurt’s gay-yayness-, as per always. Like how we used to be

whenwhenwhenwhenwhenwhen.

.are you coming back? I’ll make sure to throw a party that could kneel the 4th of July to its hind leg for ya.

——–

For all the best friends out there.

Older Posts »

Categories